Κάμερα αυτοκινήτου

  • Πεντακάθαρα βίντεο 1080P 60fps
  • Ακόμα και την νύχτα όλα φαίνονται ξεκάθαρα
  • 360° εγγραφή όλων γύρω σας
  • Κουμπί για απομακρυσμένη δυνατότητα φωτογράφισης (snapshot)
  • Πλήρης εφαρμογή Dash Cam Mobile App
  • G-sensor αισθητήρας για εγγραφή σε περίπτωση ανάγκης
  • 18 μήνες εγγύηση
 

Η απόλυτη κάμερα για το αυτοκίνητό σας

Κρυστάλλινη εικόνα 1080p 60fps HD βίντεο και την μέρα και την νύχτα

 
 

Κάντε το επόμενο ταξίδι σας ταινία και ανάμνηση της προκοπής 

Μια από τις έξυπνες βελτιώσεις στο κλασσικό dash cam της Vava είναι το σχεδιασμός 360° περιστροφής.  Μπορείτε εύκολα να καταγράψετε όχι μόνο την διαδρομή μπροστά σας αλλά και στο πλάι ή και μέσα στο αυτοκίνητο.   Έχει ενσωματωμένο μικρόφωνο για να καταγράψετε την δράση των επιβατών ή τα τραγούδια της παρέας στο ταξίδι σας! 

VAVA Έξυπνη Dash Cam 
The Go-To Camera for Your Car

Χρησιμοποιείστε το κανάλι WiFi του VAVA Dash Cam σε συνδυασμό με το mobile app, για να μεταφέρετε εικόνες και βίντεο ταχύτατα στο κινητό σας.  Τα μοιράζεστε απευθείας στα social media χωρίς μπελάδες και χρονοτριβές.  Δεν χρειάζεται να βαζοβγάζετε κάρτες!  Μπορείτε μάλιστα να βλέπετε στο κινητό σας ζωντανά το βίντεο που καταγράφει η κάμερα Vava μαζί με το στίγμα GPS, ταχύτητα και άλλες χρήσιμες πληροφορίες.  

Με ένα κλικ καταγράφεις την στιγμή 

Το Snapshot είναι τηλεκοντρόλ που περιμένει διακριτικά και βολικά δίπλα στο τιμόνι.  Γράψτε μια στιγμή ως φωτογραφία ή βίντεο όταν δείτε κάτι που θέλετε ή χρειάζεστε. 

155° ευρυγώνιος φακός 

Μέχρι και πέντε λωρίδες κυκλοφορίας ταυτόχρονα μπορείτε να γράψετε έτσι ή τον δρόμο και μαζί και ότι γίνεται δίπλα στον δρόμο.   

G-sensor αισθητήρας για αυτόματη καταγραφή ατυχήματος 

Για να μην έχετε έναν μπελά παραπάνω, ο G-sensor ενεργοποιείται αυτόματα και κλειδώνει το βίντεο 5 δευτερόλεπτα πριν το συμβάν.  Οπότε δεν μπορείτε κατά λάθος να το σβήσετε μετά. Και επειδή έχει ενσωματωμένη μπαταρία 320mAh καταγράφει ακόμα και όταν ξεπαρκάρεται ή μόλις έχετε βάλει μπροστά.  Άλλα dash cams απαιτούν πολύπλοκη συνδεσμολογία με την μπαταρία του αυτοκινήτου για να το πετύχουν αυτό.  Η Vava λειτουργεί αυτόνομα και αξιόπιστα όποτε την χρειάζεστε!
 

Κορυφαίος Αισθητήρας SONY STARVIS IMX291 CMOS 

6 φακοί και υπέρυθρος και 1/2.8-inch αισθητήρας!  Πιο καθαρές και λεπτομερείς εικόνες, ακόμα και με λίγο φως, δεν γίνεται!