Πλήρης και υψηλών ταχυτήτων δικτύωση για την εργασία η το σπίτι 

Πλήρης / υψηλών ταχυτήτων δικτύωση για γραφείο ή σπίτι

Εκμεταλλευτείτε τις εντυπωσιακές ασύρματες DUAL BAND ταχύτητες με το νέο ασύρματο υπέρ ταχύ δίκτυο AC. Εξερευνήστε τις δυνατότητες του κορυφαίου μοντέλου Fritz Box 7590 και όσα μπορεί να σας προσφέρει στο διαδίκτυο, την τηλεφωνία και τα πολυμέσα.

Διαδίκτυο για οποιαδήποτε παροχή

Το 7590 δίνει στην δικτύωση του σπιτιού σας υψηλές ταχύτητες, αδιαφορώντας αν έχετε ADSL  VDSL ή IP παροχή.  Χάρη στην τεχνολογία τελευταίας γενιάς το ασύρματο δίκτυο , Wireless AC (Wifi 3ης Γενιάς) , gigabit LAN, και USB 3.0, μπορείτε να απολαμβάνεται αστραπιαίες ταχύτητες και συνδεσιμότητα.

Μία νέα διάσταση ασύρματου Wi Fi με MESH

Tο ασύρματα δίκτυο του 7590 έχει μεγάλη εμβέλεια, είναι σταθερό και με τις δύο μπάντες που λειτουργούν ταυτόχρονα εξυπηρετεί ένα μεγάλο αριθμό χρηστών. Παρ’ όλα αυτά αν απαιτηθεί επέκταση της εμβέλειας με την ενσωματωμένη τεχνολογία managed Wi Fi Mesh μπορεί να γίνει πολύ εύκολα. Eίναι τέτοια η ευφυία που εμπεριέχει το 7590 που θα εκπλαγείτε από τις επιδόσεις του στον τομέα αυτό.

 Η υπέρτατη και βολική τηλεφωνία 

Στην βάση DECT του 7590 μπορείτε να δηλώστε μέχρι 6 DECT τηλέφωνα και να επικοινωνείτε ελεύθερα. Μάλιστα μπορείτε να δηλώστε και τα κινητά σας και να κάνετε κλήσεις με αυτά.  Στην τηλεφωνία δεν αφήνει το 7590 καμία επιθυμία ανεκπλήρωτη. Εχει 5 αυτόματους τηλεφωνητές και λειτουργίες fax.

Πάντα διασκεδαστικό

Με το FRITZ!Box 7590, μπορείτε να απολαύσετε μία τεχνολογικά αψεγάδιαστη εμπειρία οπουδήποτε επιθυμείτε εντός του οικιακού σας δικτύου. Ο media server και οι δύο θύρες USB μετατρέπουν το FRITZ!Box σε ψηφιακό κέντρο διασκέδασης, με την μουσική σου, εικόνες / φωτογραφίες και ταινίες να είναι στιγμιαία και διαθέσιμες παντού.

FRITZ!Box — η ασφαλέστερη επιλογή

Με την σιγουριά του FRITZ!Box. Κάθε συσκευή εξοπλίζεται με ένα ολοκληρωμένο σύστημα ασφαλείας που κατοχυρώνει το υψηλότερο επίπεδο ασφαλείας για την προστασία των επικοινωνιών σας.  Η AVM συνεχώς αναβαθμίζει το λειτουργικό και τις δικλίδες ασφαλείας, ώστε η ασφάλεια των επικοινωνιών σας να μην μπορεί να προσπελασθεί, και να έχετε πλήρη ηρεμία. Και να είμαστε ξεκάθαροι οι αναβαθμίσεις είναι ευ όρου ζωής  δωρεάν.

FRITZ!OS – ξεχειλίζει από πλεονεκτήματα

Το λειτουργικό του FRITZ!OS, για FRITZ!Box, συστηματικά σας παρέχει με νέα χαρακτηριστικά. Χάρη στα FRITZ!Apps, μπορείτε να έχετε πρόσβαση στα δεδομένα σας από το κινητό όταν είστε εκτός του σπιτιού / γραφείου, να κάνετε κλήσεις εντός της οικίας ή να διαχειρίζεστε τις συσκευές σας. Εννοείτε και εδώ πως όλες οι αναβαθμίσεις και οι εφαρμογές που προσφέρονται είναι δωρεάν.

Βραβευμένη απλότητα 

Τιμημένο από ειδικούς και ειδικό τύπο, παινεμένο από τούς χρήστες, το FRITZ!Box λειτουργεί πάνω σε ένα βασικό κανόνα και λογική : να κρατά όλα όσο πιο απλά μπορεί. Ένα ξεκάθαρο λειτουργικό χρήσης και βοηθούς εγκατάστασης που να καλύπτουν όποια σημεία δεν είναι ξεκάθαρα διαισθητικά ώστε ο χρήστης όχι μόνο να έχει την δυνατότητα αλλά και τον πραγματικό έλεγχο του προσόντος του.


Εκμεταλευτείται τις εντυπωσιακές ασύρματες ταχύτητες με το νέο ασύρματο υπέρ ταχύ δίκτυο AC (Wifi 3ης γενιάς) . Εξερευνήστε το κορυφαίο μοντέλο Fritz Box 7590 και όσα μπορεί να σας προσφέρει στο διαδίκτυο, την τηλεφωνία, και τα πολυμέσα.

Διαδίκτυο γιά οποιαδήποτε σύνδεση

Το 7590 δίνει στην δικτύωση του σπιτιού σας υψηλές ταχύτητες, αδιαφορώντας αν έχετε ADSL η VDSL σύνδεση.  Χάρη στην τεχνολογία τελευταίας γενιάς το ασύρματο δίκτυο , Wireless AC (Wifi 3ης Γενιάς) , gigabit LAN, και USB 3.0, μπορείτε να απολαμβάνεται αστραπιαίες ταχύτητες και συνδεσιμότητα.

Μία νέα διάσταση ασύρματου LAN

Όχι μόνο μπορεί ( με την χρήση του νέου Ασύρματου AC – Wifi 3ης γενιάς) να έχει αυξημένη εμβέλεια, αλλά επιπλέον είναι τρεις (3) φορές πιο γρήγορο. Η επιλογή των δύο ασύρματων συχνοτήτων επιτρέπει την μέγιστη ενσωμάτωση όλων των συσκευών : από ταμπλέτες και φορητούς υπολογιστές μέχρι έξυπνα κινητά, όλα μπορούν να συνδεθούν σε υψηλές ταχύτητες AVM.

Η υπέρτατη και βολική τηλεφωνία 

Μπορείτε να συνδέσετε όλα τα τηλέφωνα σας στο FRITZ!Box 7490 και να παραμένετε ενήμεροι όλων των κλήσεων και φωνητικών μηνυμάτων, ακόμη και όταν δεν είστε στο σπίτι.  Πολλαπλοί τηλεφωνητές και τηλεομοιότυπα με επιπλέον χαρακτηριστικά σας δίνουν ακόμη περισσότερες ευκολίες.

Πάντα διασκεδαστικό

Με το FRITZ!Box 3390, μπορείτε να απολαύσετε μία τεχνολογικά αψεγάδιαστη εμπειρία οπουδήποτε επιθυμείτε εντός του οικιακού σας δικτύου. Ο media server και οι δύο θύρες USB μετατρέπουν το FRITZ!Box σε ψηφιακό κέντρο διασκέδασης, με την μουσική σου, εικόνες / φωτογραφίες, και ταινίες να είναι στιγμιαία και διαθέσιμες παντού.

FRITZ!Box — η ασφαλέστερη επιλογή

Με την σιγουριά του FRITZ!Box. Κάθε συσκευή εξοπλίζεται με ένα ολοκληρωμένο σύστημα ασφαλείας που κατοχυρώνει το υψηλότερο επίπεδο ασφαλείας για την προστασία των επικοινωνιών σας.  Η AVM συνεχώς αναβαθμίζει το λειτουργικό και τις δικλίδες ασφαλείας, ώστε η ασφάλεια των επικοινωνιών σας να μην μπορεί να προσπελασθεί, και να έχετε πλήρη ηρεμία. Και να είμαστε ξεκάθαροι οι αναβαθμίσεις είναι ευ όρου ζωής 5 Χρόνια+ δωρεάν.

FRITZ!OS – ξεχειλίζει από πλεονεκτήματα

Το λειτουργικό του FRITZ!OS, για FRITZ!Box, συστηματικά σας παρέχει με νέα χαρακτηριστικά. Χάρη στα FRITZ!Apps, μπορείτε να έχετε πρόσβαση στα δεδομένα σας από το κινητό όταν είστε στο σπίτι , να κάνετε κλήσεις εντός της οικίας, η να διαχειρίζεστε τις συσκευές σας. Εννοείτε και εδώ (γιά όλο το λειτουργικό των FritzBox, ότι όλες οι αναβαθμίσεις και εφαρμογές περιλαμβάνονται στο πακέτο και ανανεώνονται δωρεάν.

Βραβευμένη απλότητα 

Τιμημένο από ειδικούς και ειδικό τύπο, παινεμένο από τούς χρήστες, το FRITZ!Box λειτουργεί πάνω σε ένα βασικό κανόνα και λογική : να κρατά όλα όσο πιο απλά μπορεί. Ένα ξεκάθαρο λειτουργικό χρήσης και βοηθούς εγκατάστασης που να καλύπτουν όποια σημεία δεν είναι ξεκάθαρα διαισθητικά ώστε ο χρήστης όχι μόνο να έχει την δυνατότητα αλλά και τον πραγματικό έλεγχο του προσόντος του.