2114Προβολή μεγάλης εικόνας και μέγιστη λειτουργικότητα στο σχολικό περιβάλλον

Η νέα σειρά IN2100 series συνδυάζει την λειτουργικότητα με την προσιτότητα όπως δεν είχε γίνει ποτέ. Προσφέρει δικτυακή λειτουργικότητα σε χαμηλό κόστος, και περιλαμβάνει το LitePort™ – ένα παρουσιαστή που λειτουργεί ανεξάρτητα από Η/Υ, πολλαπλές VGA και οριζόμενες εισόδους ήχου, έτσι ώστε να διατίθεται ποικιλία επιλογών συνδεσιμότητας. Η σειρά IN2100 δίνει μεγάλη φωτεινότητα 3000 lumen και σε Eco Mode 2400 lumens.

Συμβατή με αναλύσεις έως WUXGA (1920 × 1200) με τη χρήση της τεχνολογίας DLP® και με την εφαρμογή της InFocus BrilliantColor™ η σειρά IN2100 προσφέρει κορυφαία στο χώρο ποιότητα εικόνας. Με το “Blue Iris” Glow Ring που διαθέτει έχουν τη δυνατότητα οι χρήστες να γνωρίζουν πότε θα ανοίξει και πότε θα κλείσει ο προβολέας. Η πρόσβαση στις πληροφορίες και το περιεχόμενο από τη σχολική τάξη ή άλλους χώρους γίνεται πολύ περισσότερο προσιτή.

Με τη δυνατότητα μάλιστα της αποστολής μηνυμάτων δυναμικά με το InFocus Dynamic Messaging System (DMS) μπορούν να αποστέλλονται γενικές και σημαντικές ανακοινώσεις όπως αλλαγές στο πρόγραμμα, προειδοποιήσεις καιρού, σημαντικά νέα και κοινοποιήσεις έκτακτης ανάγκης.

IN2112
Aνάλυση SVGA (800 × 600)
3000 Lumens/2400 Lumens σε Eco Mode
Υψηλής ποιότητας προβολή στο καθημερινό περιβάλλον του σχολείου.

 IN2114
Ανάλυση XGA (1024 × 768)
3000 Lumens/2400 Lumens σε Eco Mode
Δικτυακή συνδεσιμότητα σε χαμηλό κόστος και μέγιστη λειτουργικότητα.

Επιλογές ανάλυσης
Αναλύσεις που ξεκινούν  από SVGA, σε XGA, ή και widescreen WXGA. Η ανάλυση WXGA (1280 × 800) είναι πλέον η καθιερωμένη ανάλυση στις περισσότερες σημερινές συσκευές τεχνολογίας και την έχει ενστερνιστεί σε πολύ μεγάλο βαθμό ο χώρος της εκπαίδευσης. 

24/7 Προβολή χωρίς διακοπή
Η νέα σειρά IN2100 δεν έχει περιορισμούς. Λειτουργεί χωρίς φίλτρο και είναι προγραμματισμένη για λειτουργία 24/7 με λιγότερη ανάγκη για συντήρηση και ώρες χρήσης με απόλυτα σωστή λειτουργία.

Χαμηλή Κατανάλωση Ρεύματος
Η νέα σειρά IN2100 είναι μια πολύ καλή επιλογή και από οικονομικής πλευράς αλλά και για το περιβάλλον.  Με την οικολογική λειτουργία Eco Mode υπάρχει 20% μείωση της φωτεινότητας.  Επιπρόσθετα σε κατάσταση standby η σειρά έχει σχεδιαστεί για να καταναλώνει λιγότερο από 1 watt ηλεκτρικής ενέργειας. 

Σχεδιασμένη για Μακριά Διάρκεια Ζωής – Long Life
Η σειρά  IN2100 έχει σχεδιαστεί για αξιόπιστη και χαμηλού κόστους λειτουργία.  Ο σχεδιασμός  dust-resistanτ – αντοχή στη σκόνη – σημαίνει ότι δεν υπάρχει φίλτρο ή οθόνη που θα πρέπει να αντικατασταθεί και η εγγύηση InFocus μειώνει τον κίνδυνο και το κόστος επισκευής.

Kαθαρός σχεδιασμός, Ευκολία στην  Εγκατάσταση
Δεν υπάρχει ανάγκη να μετακινηθεί ο προβολέας από την οροφή για έλεγχο ή αντικατάσταση λάμπας- ο σχεδιασμός της σειράς ΙΝ2100 επιτρέπει την εύκολη πρόσβαση στις πόρτες της λάμπας, τους σειριακούς αριθμούς και τα  I/O panels. Επιπρόσθετα με το πληκτρολόγιο LiteTouch™ υπάρχει καθαρή εικόνα άμεσα με την εγκατάσταση.

Πληκτρολόγιο με Αίσθηση Αφής LiteTouch [Keypad Touchsense]
Ο λείος με οπίσθιο φωτισμό πίνακας ελέγχου LiteTouch παρέχει πρόσβαση με ένα άγγιγμα στις πιο συχνές λειτουργίες του προβολέα. 

Διευρυμένη Συνδεσιμότητα
Σύνδεση σε δίκτυο ή παρουσίαση χωρίς PC με το χαρακτηριστικό της USB θύρας LitePort (για το μοντέλο IN2114).
Το μοντέλο  ΙΝ2114 προσφέρει  εύκολη σύνδεση και παρουσίαση με εισόδους για δυο ΗΥ και δυο  οριζόμενες εισόδους ήχου μπορεί να χρησιμοποιηθεί από πολλαπλούς χρήστες για χρήση σε σχολικό περιβάλλον.  

Projector Management
Το μοντέλο IN2114 έχει ενσωματωμένες υπηρεσίες δικτύου για έλεγχο πλοήγησης στο διαδίκτυο. Επίσης είναι συμβατό με το λογισμικό διαχείρισης πόρων με το οποίο διατηρείτε περισσότερο τη διάρκεια ζωής της λάμπας προγραμματίζοντας τις φορές On/Off, παρουσιάζοντας περιπτώσεις συντήρησης και αντικλεπτική ασφάλεια προειδοποίησης.

Σύστημα Δυναμικής Αποστολής Μηνυμάτων – Dynamic Messaging System
Αποστολή δυναμικών μηνυμάτων για άμεση εμφάνιση τους προβολείς InFocus χρησιμοποιώντας το InFocus Dynamic Messaging System (DMS). Ιδανικό για γενικές και σημαντικές ανακοινώσεις όπως αλλαγές στο πρόγραμμα, προειδοποιήσεις καιρού, σημαντικά νέα και κοινοποιήσεις έκτακτης ανάγκης.

Παρουσιάσεις χωρίς PC
Το IN2114 περιλαμβάνει το LitePort, τον ενσωματωμένο  PC-free JPEG Reader που επιτρέπει στους χρήστες να προβάλλουν εικόνες κατευθείαν από ένα τυπικό USB flash drive – δεν είναι απαραίτητος ο υπολογιστής..

LiteShow II™Ασύρματη Παρουσίαση με ευελιξία
Ο ασύρματος adapter InFocus LiteShow II  συνδέει ασύρματα  PC με τους ψηφιακούς προβολείς InFocus.  Η  μεγάλου εύρους κύματος σύνδεση 802.11 b/g υποστηρίζει ταυτόχρονη μεταφορά ήχου μαζί με περιεχόμενο ήχου/δεδομένων, παρέχοντας μια εντελώς ασύρματη παρουσίαση πολυμέσων. 

Φωτεινότητα και Λαμπρότητα
Η μεγάλη φωτεινότητα των  3000 lumens σημαίνει ότι η σειρά IN2100 είναι αρκετά φωτεινή σε χώρους με δυνατό φωτισμό περιβάλλοντος. Η εφαρμογή του InFocus BrilliantColor δημιουργεί πλούσιο ρεαλιστικό χρώμα σε κάθε παρουσίαση.

Διαισθητικό και Εύκολο στη Χρήση interface
Το καλύτερο στην κατηγορία του σύστημα μενού. Εύκολο στην πλοήγηση με 17  γλώσσες και μια μοναδική διαισθητική ροή.

ΑσφάλειαΗ νέα σειρά IN2100 έχει ένα συμβατό με κλειδαρία  Kensington® compatible μαζί με ένα PIN oρισμένο από το χρήστη για μέγιστη ασφάλεια. 

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΣΕΙΡΑΣ ΙΝ2100  

 • BrilliantColor
 • 10 w Audio
 • Eνσωματωμένες Υπηρεσίες Δικτύου και ProjectorNet 3.0 Ready (IN2114)
 • Closed Captioning
 • Σχεδιασμός αντοχής στη σκόνη – Dust Resistant Design
 • Dynamic Messaging System (DMS)
 • InFocus User Interface  LitePort USB JPEG Player (IN2114)
 • Lens Cap Slider
 • LiteSwitch Instant On/Off
 • LiteShow II Wireless Ready
 • LiteTouch Touchsense Keypad
 • Logo Capture
 • Low Power Standby (<1 W)
 • RJ45 (IN2114)
 • Sleep Timer