Τί είναι το Bamboo?  όλοι μας χρησιμοποιούμε τεχνολογία όλο και περισσότερο στήν καθημερινότητα μας.  Δέν μπορούμε να το αποφύγουμε ακόμη και αν το επιδιώκαμε.  Καποια απο όσο εξελίσονται κάνουν την ζωή μας ακόμη πιό ευκολη.  Άλλά μας φαίνονται δυσκολότερα.  Ο στόχος του Bamboo είναι να κάνει την εξεζητημένη και πολύπλοκη τεχνολογία να νιώθει απλή και φυσική, να ενεργούμε όσο διαισθητικά και φυσικά γίνεται ακόμη και στά δύσκολα.  Γιατί η σχεδίαση και η ζωγραφική σε έναν υπολογιστή / τηλέφωνο / ταμπλέτα να μήν έιναι όσο απλό είναι και σε ένα κομμάτι χαρτί ?  Γιατί να μήν μπορούμε να κρατάμε σημειώσεις σε ηλεκτρονικά έγγραφα όσο διαισθητικα απλά μπορούμε σε ένα περιθώριο εγγράφου που διορθώνουμε ?
Bamboo pen & touch Bamboo Pen & Touch ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΑΚΗ ΖΩΗ .  Περάστε σε έναν κόσμο Step into a world of διαφορετικών ψηφιακών εμπειριών με την νέα γενιά Bamboo Pen & Touch.   Η εντυπωδσιακή ταπλέτα  χρώματος μαύρο και φλαμουριάς με ειδική σχεδίαση γιά ευκολη χρήση ώστε να έιναι ακόμη πιό ευκολο απο ποτέ. Ασύρματες δυνατότητες είναι ότι πιό πρόσφατο.  


Bamboo Manga   Πότε θα δημιουργήσετε το ψηφιακό σας manga ?  Θα αγαπήσετε το έγχρωμο κόσμο τού manga και θα απολάυσετε το να βάζετε πένα σε χαρτί γιά να δημιουργήσετε τούς δικούς σας χαρακτήρες.  Ανακαλύψτε νέες προοπτικές πέρα απο την πένα και χαρτί με το νέο Bamboo Manga Edition – μία πλήρης εκδοση.

 

  

Bamboo PenBamboo Pen  Bamboo Pen ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΦΡΑΣΗ.  Ξεκινήστε με την δύναμη τής τεχνολογικής πένας Bamboo. Προσθέστε την δική σας προσωπική αφή .  Η τελευταίας γενειάς ταμπλέτες αφής Bamboo Pen επιτρέπεουν να προσωποποιήσετε τα πάντα που κάνετε. Σχολια, Υποσημειώσεις, ζωντανά κατα την διάρκεια τής παρουσίασης με τονιζμό χρώματος ή χωρίς. Inline