Η σειρά intuous … με τις εκδόσεις Draw, Comic, Photo και Art, με δωρεάν δημιουργικό λογισμικό με online εκπαίδευση.

Wacom Intuos Art
Βάλτε μπρος τη φαντασία σας με τη νέα Intuos Art. Συμπεριλαμβάνει την κορυφαία τεχνολογία ταμπλετών της Wacom, δωρεάν δημιουργικό λογισμικό για κατέβασμα και online εκπαίδευση. Είτε ονειρεύεστε να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας, είτε να μαζέψετε πολλά “likes”, είτε να σχεδιάζετε εκπληκτικά μπλουζάκια, η Intuos Art έχει όλα όσα χρειάζεστε για να ξεκινήσετε να δημιουργείτε άμεσα. Θα ανεβάσει τα έργα σας σε άλλο επίπεδο, με μόνο όριο την φαντασία σας. Πρόσβαση σε λογισμικό γιά online εκπαίδευση και μαθήματα. Εύκολη εγκατάσταση, φυσική χρήση
Τεχνολογία Wacom: Πατενταρισμένη ηλεκτρομαγνητική μέθοδος συντονισμού, και ενεργή επιφάνεια: 152 x 95 χιλ. (Small). Ρύθμιση 4 κουμπιών, ανάλογα με την εφαρμογή, και 1024 επίπεδα πίεσης. Ανάλυση: 2540 lpi και ταχύτητα ανάγνωσης (γραφίδα) 133 pps. Αυτή είναι η Wacom…

Wacom Intuos Draw
Με την ταμπλέτα Intuos Draw θα έχετε ότι χρειάζεστε για να υλοποιήσετε τις ιδέες σας. Η Intuos Draw συνοδεύεται από το πρόγραμμα ArtRage Lite για να σας δώσει ακριβώς αυτό που χρειάζεστε για να σχεδιάζετε, να σκιτσάρετε και να ζωγραφίζετε, σχεδιασμένη για χρήση από δεξιόχειρες και αριστερόχειρες. Απλώς συνδέστε την ταμπλέτα σας, κάνετε εγγραφή και κατεβάστε δωρεάν το κορυφαίο λογισμικό.
Η άνετη γραφίδα με ευαισθησία πίεσης θα κάνει τη σχεδίαση και τη ζωγραφική τελείως φυσική, σαν να ζωγραφίζετε επάνω σε χαρτί.

Wacom Intuos Photo Pen & Touch
Κάντε τις αναμνήσεις σας ακόμα καλύτερες με τη νέα Intuos Photo.Συμπεριλαμβάνει την κορυφαία τεχνολογία ταμπλετών της Wacom, δωρεάν δημιουργικό λογισμικό για κατέβασμα και online εκπαίδευση. Είτε ονειρεύεστε να αναρτήσετε το τέλειο πορτρέτο, να ωθήσετε τα όρια της δημιουργικότητας σας, είτε να κερδίσετε το πρώτο βραβείο, η Intuos Photo έχει όλα όσα χρειάζεστε για να κάνετε κάθε φωτογραφία σας τέλεια.Με τέσσερις διαφορετικές εκδόσεις, υπάρχει η κατάλληλη για εσάς και τη δουλειά σας. Και επειδή ήδη γνωρίζετε πώς να σχεδιάζετε με χαρτί και μολύβι, η εργασία με την Intuos pen θα είναι απλή και φυσική. Εξοπλισμένη με εργαλεία επεξεργασίας εικόνας, λογισμικό, υπηρεσίες και online εκπαίδευση, η ταμπλέτα Intuos Photo καθιστά εύκολη τη μετατροπή των ψηφιακών φωτογραφιών σε ειδικά αναμνηστικά, έργα, φωτογραφικά άλμπουμ και άλλα.
Εκπληκτικές φωτογραφίες σε δευτερόλεπτα
Ένα ολόκληρο στούντιο σε ένα πακέτο
Εύκολη στην εγκατάσταση, εύκολη στη χρήση

Wacom Intuos Comics
Δώστε ζωή στους χαρακτήρες σας κόμικς και manga με τη νέα ταμπλέτα Intuos Comic. Διαθέτει την κορυφαία τεχνολογία pen & touch της Wacom, συνοδεύεται από δωρεάν downloadable δημιουργικό λογισμικό και online εκπαίδευση, αλλά και από το Clip Studio Paint Pro και το Anime Studio Debut 10, τα εργαλεία που χρειάζεστε για να ζωντανέψετε τους χαρακτήρες σας.
Χρησιμοποιήστε την γραφίδα Intuos με ευαισθησία πίεσης για να δημιουργήσετε το δικό σας, φυσικό στυλ και εμφάνιση. Διασκεδάστε εναλλάσσοντας μεταξύ των στυλό, μαρκαδόρων και πινέλων για να πετύχετε το εφέ που θέλετε.
Με το Wireless Accessory Kit της Wacom (πωλείται ξεχωριστά) θα μπορείτε να δουλεύεστε ασύρματα και να απολαμβάνετε την ελευθερία του να δουλεύετε χωρίς καλώδια προς τον υπολογιστή σας.

Οι εμπειρίες 4 καλλιτεχνών από την intuous
Η σειρά intuous με τις εκδόσεις Draw, Comic, Photo και Art, με δωρεάν δημιουργικό λογισμικό με online εκπαίδευση. Είτε ονειρεύεστε να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας, είτε να σχεδιάζετε εκπληκτικά μπλουζάκια, οι εκδόσεις Intuos έχουν όλα όσα χρειάζεστε για να ξεκινήσετε να δημιουργείτε άμεσα.