Απο τούς μηχανικούς του ήχου που δημιουργήσανε τα Beats by Dr Dre® ακουστικά έρχεται το νεότερο δημιούργημα τούς στήν τεχνολογία τών ακουστικών, το Monster® DNA™.  Ακουστε κάθε λεπτομέρεια, νιώστε κάθε χτύπο, και εκφράστε ένα εντονο, ένα είδωλο, μία νέα εικόνα.Με το DNA δέν χρειάζεται να διαλέξετε ανάμεσα σε βαθιά μπάσα η κρυστάλινες λεπτομέρειες. Οι ήχοι είναι ξεκάθαροι και διαχωρισμένοι, κάνοντας την μουσική σας πλούσια, φρέσκια, και καθαρή.Η άνεση  , προηγημένος τα μαξιλάρια αποκλεισμού ήχου σχεδιασμένα να κλειδώνουν μέσα στον ήχο ώστε να μπορείτε να ακούσετε γιά ώρες και ώρες χωρίς περιπασμούς.

 


Είτε τα ακουστικά είναι χωμένα σε κάποιον σάκο ή φοριούνται συνεχώς, τα υλικά κατασκευής οτυ DNA το κάνουν ανθεκτικό και τα βοηθούν να αντέχουν οποιονδήποτε τρόπο ζωής και να ακολουθείτε οποιαδήποτε ταλαιπωρία και αν τούς προκαλέσετε.

 


Τα DNA διπλής-θύρας επιτρέπουν μέχρι πέντε ακουστικα να συνδεθούν και να μοιραστούς τα μουσικά αρχεία μίας πηγής ήχου. Συνδεθείτε και μοιραστέιτε με τούς φίλους σας.

 


Το DNA έχει ένα επανα-σχεδιασμένο σώμα που είναι όλο εσύ. Προσωποποιήστε το δικό σας με έναν απο τα πολλά σχέδια και επανα-ανακατέψτε τα χρώματα.

Other videos (review) worth while to watch :
http://www.youtube.com/watch?v=XDkauTP9KCM

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.