Εδώ και περισσότερα από 25 χρόνια ασφάλεια από το Μπόχουμ

  Η G Data Software AG, με έδρα στο Μπόχουμ, είναι μια πρωτοποριακή και ραγδαία αναπτυσσόμενη επιχείρηση πληροφορικής με εξειδίκευση στις λύσεις ασφαλείας. Η επιχείρηση που ιδρύθηκε το 1985 στο Μπόχουμ ανέπτυξε το πρώτο πρόγραμμα προστασίας από ιούς πριν από περισσότερα από 20 χρόνια και γιόρτασε το 2010 τα 25α γενέθλιά της. Αυτό καθιστά αυτομάτως την G Data μία από τις παλιότερες επιχειρήσεις κατασκευής λογισμικού προστασίας ανά τον κόσμο. Επιπλέον, εδώ και περισσότερα από πέντε χρόνια καμία άλλη ευρωπαϊκή εταιρεία λογισμικού προστασίας δεν έχει καταφέρει να αποσπάσει περισσότερα εθνικά και διεθνή βραβεία και διακρίσεις από την G Data. Ως ηγέτης, η G Data ενσωματώνει στα προϊόντα της τις καλύτερες τεχνολογίες ασφαλείας που υπάρχουν παγκοσμίως. Παραδείγματα αποτελούν η τεχνολογία DoubleScan με δύο ανεξάρτητες εφαρμογές ανίχνευσης ιών ή η άμεση προστασία OutbreakShield. Οι λύσεις ασφάλειας της G Data διατίθενται παγκοσμίως σε περισσότερες από 90 χώρες. Γιά περισσότερες πληροφορίες και προιόντα επισκεφθείτε την ακόλουθή ιστοσελίδα: http://gr.gdatasoftware.com/

 

Η ιστορία επιτυχίας της G Data

 Με την εισαγωγή της τεχνολογίας DoubleScan το 2002 ξεκίνησε η ιστορία επιτυχίας του G Data Security. Από εκείνη τη στιγμή, αρχικά το G Data AntiVirus και αργότερα το G Data InternetSecurity, καθώς και η all-in-one λύση G Data TotalCare άρχισαν να κερδίζουν τις καλύτερες βαθμολογίες και να στέφονται νικητές συγκριτικών στα πιο γνωστά καταξιωμένα εθνικά και διεθνή ειδικά περιοδικά. 
 

Διακεκριμένη ανίχνευση ιών

Με το G Data AntiVirusKit 12 (AVK) η G Data κέρδισε τις περισσότερες διακρίσεις στον ειδικό τύπο από οποιοδήποτε άλλο προϊόν προστασίας από ιούς σε ολόκληρη την Γερμανία. Γιατί σε αντίθεση με τις συνηθισμένες λύσεις ασφάλειας για το Internet, το G Data AntiVirus, το G Data InternetSecurity, το G Data TotalCare και τα δύο νέα προϊόντα που προστέθηκαν το 2008, το G Data NotebookSecurity και το G Data NetbookSecurity, λειτουργούν με δύο ανεξάρτητες εφαρμογές ανίχνευσης ιών επιτυγχάνοντας άριστη αναγνώριση. 
 

Πρόσθετη ασφάλεια

Σε αυτά έρχεται να προστεθεί το απλό και διαισθητικό περιβάλλον χρήστη, το έως και ωριαίο αυτόματο download υπογραφών ιών, καθώς και η προστασία πραγματικού χρόνου OutbreakShield, που προστατεύει τον υπολογιστή από επιθέσεις ήδη ελάχιστα δευτερόλεπτα πριν το ξέσπασμα νέων ιών e-mail.Οι τεχνολογίες αυτές συμπληρώνονται από το προαιρετικό ChildLock για το G Data InternetSecurity, το G Data TotalCare και τα G Data NotebookSecurity και NetbookSecurity, με το οποίο μπορούν να δημιουργηθούν ξεχωριστά προφίλ χρηστών που επιτρέπουν τον αποκλεισμό ερωτικού και βίαιου περιεχομένου κ.ο.κ.  
 

Λοιποί τομείς δραστηριότητας

Η επιτυχία της G Data κατά τα τελευταία χρόνια οφείλεται βέβαια στα προϊόντα ασφάλειάς της, ωστόσο η εταιρεία από την αρχή σημείωσε μεγάλη επιτυχία και σε άλλους τομείς. Για παράδειγμα με το ειδικά εργαλεία μέσων, όπως το DaViDeo ή τα πακέτα λογισμικού GeoRoute, PowerRoute, Logox, PowerDictate!, PowerInfo και WebSpeech.


Καινοτομία από την αρχή

Στη δεξιά σελίδα θα βρείτε μια ενδιαφέρουσα επισκόπηση όπου φαίνεται ότι η G Data Software AG είχε πιάσει από την αρχή τον παλμό της εποχής. Στο Μπόχουμ, σε μια ιστορία που ξεπερνάει τα 20 χρόνια, όχι μόνο αναγνωρίζονταν πάντα οι νέες τάσεις για το λογισμικό και υλοποιούνταν σε χρόνο ρεκόρ σε χρήσιμα και αποδοτικά προϊόντα, αλλά και συχνά η ίδια η G Data εντόπιζε νέες αγορές και επιθυμίες πελατών.

 

Η ιστορία των προϊόντων της G Data

Τα ορόσημα της G Data δεν είναι απλά μια απαρίθμηση προϊόντων υπολογιστών. Είναι ένα μικρό λεξικό το οποίο παρουσιάζει αναλυτικά τα πάντα σχετικά με τα διαδεδομένα προϊόντα της G Data των τελευταίων ετών – και όχι μόνο στον τομέα του λογισμικού ασφάλειας.  Ξεκινήστε το ταξίδι της ανακάλυψης. Από το A για AntiVirusKit (AVK) και το D για DaViDeo ή το L για Logox μέχρι το P για PowerInfo ή W για WebSpeech. Θα εκπλαγείτε αν δείτε σε πόσους τομείς το λογισμικό της G Data σημείωσε και σημειώνει ακόμη επιτυχία.