Η δημιουργικότητα και η έμπνευση απογειώνονται με ένα Μac και μια ταμπλέτα Wacom!

Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012, 4-6μμ
iStorm, Εμπορικό Κέντρο River West

Την Παρασκευή 2 Μαρτίου και ώρα 4-6μμ στο κατάστημα iStorm του εμπορικού κέντρου River West η ΑΜΥ σε συνεργασία με το κολλέγιο ΒΑΚΑΛΟ παρουσιάζουν τη νέα γραφίδα WACOM Inkling καθώς και την πετυχημένη ταμπλέτα WACOM Intuos4. Η παρουσίαση απευθύνεται στους επαγγελματίες γραφίστες, σχεδιαστές 2D/3D, αλλά και όσους ασχολούνται ερασιτεχνικά με το σχέδιο.

Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις δυνατότητές τους με το Wacom Inkling και την ταμπλέτα Wacom Intuos4, αφού παρακολουθήσουν την επίδειξη από τον κ.Αλέξανδρο Κοκκόλα, γραφίστα και καθηγητή γραφιστικής στο Κολλέγιο Βακαλό Art&Design καθώς και από σπουδαστές του κολλεγίου. Όσοι συμμετέχουν θα μπουν στην κλήρωση για μια (1) επαγγελματική ταμπλέτα Ιntuos4 M, αξίας 460€, ενώ εκείνη τη μέρα (Παρασκευή 2 Μαρτίου) και την επομένη (Σάββατο 3 Μαρτίου) θα υπάρχει έκπτωση 10% για όσους θέλουν να αποκτήσουν την δική τους ταμπλέτα WACOM από το κατάστημα iStorm – River West.

Χορηγός επικοινωνίας της εκδήλωσης είναι το www.vcdc.gr, η μεγαλύτερη Ελληνική κοινότητα σχεδιαστών οπτικής επικοινωνίας.

Συνοπτικά:
TI: Παρουσίαση-Επίδειξη Wacom Inkling και Wacom Intuos4
ΠΟΙΟΣ: Αλέξανδρος Κοκκόλας, καθηγητής γραφιστικής, και σπουδαστές Κολλεγίου ΒΑΚΑΛΟ
ΠΟΥ: iStorm, Εμπορικό Κέντρο River West
ΠΟΤΕ: Παρασκευή 2 Μαρτίου, ώρα 4μμ-6μμ